Vacanta Placuta de Rusalii !

Comenzi telefonice

Comenzi telefonice

plata prin card

EpilatPRO vă asteapta la COSMETICS BEAUTY HAIR 2019 - ROMEXPO Bucuresti
 
In perioada 26 - 29 Septembrie 2019 intre orele 10-18

Va asteptam la Standul 41A din Pavilionul B2 , cu PRETURI SPECIALE !
 
 
Pentru ca tinem la clientii nostri, noi, echipa EpilatPRO ne-am gandit sa va facem o mica surpriza. Astfel ca, in perioada 26 - 29 Septembrie 2019 intre orele 10-18, ne puteti gasi la cel mai mare si mai important targ de Cosmetica & Beauty din tara. Va asteptam cu drag la COSMETICS BEAUTY HAIR 2019 in incinta ROMEXPO Bucuresti, Standul 41A din Pavilionul B2. Speram sa va incantam cu preturile noastre speciale la toate produsele, in perioada targului. 
 
Ca si surpriza pentru dvs am invitat si in acest an, pe unul dintre partenerii nostri din Spania, de la fabrica MAYSTAR, sa faca demonstratii la standul 53F, de langa noi si sa va prezinte in exclusivitate produsele MAYSTAR, incluzand brand-urile internationale : Starpil, Depilflax, Quickepil. Aceste produse sunt importate exclusiv in Romania de firma noastra, iar dvs o sa aveti preturi speciale la toate produsele in perioada targului.
 
Anul acesta am reusit sa aducem pentru dvs. la ROMEXPO pentru a face demonstratii pe cei de la fabrica MAYSTAR Spania, fabrica cu cea mai mare traditie in domeniu inca din 1984. Cei de la MAYSTAR sunt lideri in acest domeniu, iar ceara rezerve la Roll-ON (care este astazi folosita in intreaga lume), a fost inventata si patentata de ei inca din 1991. Puteti vedea si cumpara produsele Starpil, Depilflax si Quickepil la noi pe site. La targ va asteptam cu preturi speciale pentru toate produsele si inclusiv multe cadouri pentru clientii nostri.

Pentru a marca o experianta de peste 35 de ani in domeniul produselor pentru epilat, cei de la fabrica MAYSTAR au lansat o ceara sintetica aniversara : ceara CORAL . O puteti testa si o puteti incerca la standul nostru.

Va multumim pentru ca sunteti clientii nostri si va asteptam cu mare drag !
 
Echipa EpilatPRO
SC MEZZA LUNA SRL
 
 
cosmetics beauty hair  
 
 
Va stam la dispozitie la orice ora pe mail , pentru orice fel de probleme sau nelamuriri ne puteti contacta aici.

 


Bani inapoi garantat

Viziteaza magazinul EpilatPRO.ro pe ShopMania

sapun lapte capra

star card