Comenzi telefonice

Comenzi telefonice

plata prin card

In cat timp primesc produsele?

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand metoda de transport si plata alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla ambalate corespunzator, sigilate si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare si sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie; - comanda minima fiind de 80 lei plus 20 lei taxa de transport. Pentru comenzile care depasesc 350 lei transportul este GRATUIT in aria de acoperire a Fan Courier ! Doar pentru localitatile cu km exteriori, coletele se trimit gratuit prin Posta Romana, la comenzi mai mari de 350lei. Pentru aceste localitati prin Fan Courier se percepe o taxa de 1 leu / km !

Livrarile se fac astfel:
     - comenzile efectuate pana in ora 16:30, sunt ridicate la ora 17 de la sediul nostru de catre Fan Courier si ajung la dvs a doua zi intre orele 9-18 .
     - comenzile efectuate dupa ora 16:30 sunt ridicate a doua zi de catre Fan Courier la ora 17 si ajung la dvs a 3 zi intre orele 9-18 .
     - comenzile efectuate Vineri dupa ora 16.30, Sambata si Duminica vor fi ridicate de catre Fan Courier de la sediul nostru Luni la ora 17 si ajung la dvs Marti intre orele 9-18 .

Livrarea se face NUMAI prin firma de curierat rapid FAN COURIER cu care societatea noastra are incheiat contract de colaborare si care lucreaza in sistemul door-to-door. Astfel avem o durata a expedierii de 1 zile lucratoare in orasele mari si 1-2 zile lucratoare pentru orasele mici.

Tarifele de livrare sunt stabilite in functie de metoda de plata astfel:

   Fan Courier Express SRL:
   (pentru orice localitate din Romania)

       -ramburs-20 RON*
       -transfer bancar-20 RON*
       -card online-20 RON*
 
Pentru comenzile care depasesc 350 RON transportul este GRATUIT!
* Tarifele includ TVA. 

  - comenzile pot fi ridicate de la sediul firmei noastre doar in cazul in care sunteti persoana juridica.
  - pentru persoanele fizice din Constanta comenzile vor fi expediate prin curier rapid si ajung a doua zi

EpilatPRO.ro livreaza comenzi doar pe teritoriul Romaniei
 
Bani inapoi garantat

Viziteaza magazinul EpilatPRO.ro pe ShopMania

TRUSTED

sapun lapte capra

star card