Comenzi telefonice

Comenzi telefonice

plata prin card

Plata in 6 RATE prin Cardul de la Banca Transilvania :

           Cum functionează Cardul de Cumpărături de la Banca Transilvania ?

    Daca detii un Card de la Banca Transilvania, prin programul Star BT, poti achita în cadrul magazinului nostru online EpilatPRO.ro in maxim 6 RATE egale fara dobânda.  Pentru tranzactia prin Card, nu ti se va percepe nici un comision, comanda minima pe site fiind de 80 lei plus 20 lei taxa de transport. Pentru comenzile care depasesc 350 lei transportul este GRATUIT in aria de acoperire a Fan Courier ! Doar pentru localitatile cu km exteriori, coletele se trimit gratuit prin Posta Romana, la comenzi mai mari de 350lei. Pentru aceste localitati prin Fan Courier se percepe o taxa de 1 leu / km !
 
Pentru a plati in RATE online cu cardul de la Banca Transilvania, selectati modalitatea de plata "PLATA IN RATE FARA DOBANDA STAR BT BANCA TRANSILVANIA" din procesul de comanda, apoi selectati numarul de rate dorit (1,2,3,4,5 sau 6 rate). Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Transilvania prin intermediul platformei PlatiOnline. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
 
6 rate fara dobanda prin Star BT
 
Programul Star BT - Rate fara dobanda este atasat urmatoarelor cardurilor :
- Master Card Forte
- Master Card Forte pentru Medici 
- Visa Gold
- Visa Gold BT-Rotary
- Visa Platinum
 
carduri banca transilvania
 
     Daca intampinati probleme in procesul de plata cu cardul sau nu stiti cum sa platiti online cu cardul, ne puteti contacta telefonic la 0724128520 de Luni pana Vineri intre orele 09-17 si un consultant de vanzari vă va indruma pentru finalizarea platii.
    
     Programul RATE fără dobândă este disponibil pentru orice plăti efectuate cu cardul Banca Transilvania în magazinele partenere incluse în program, având diferite domenii de activitate: modă, accesorii, bijuterii, turism, electronice, electrocasnice, IT etc.

Cum functionează facilitatea Rate fără dobândă:

1. Identifici usor magazinele partenere si numărul de rate în care se poate efectua plata (intre 1 si 12 rate), astfel:

   a) locatiile magazinelor participante la program sunt semnalate prin materiale specifice, la intrare sau la casă.

   b) lista magazinelor partenere este actualizată în permanentă.

2. Plătesti cu cardul de cumpărături la comerciantul partener al băncii si soliciti plată în X rate;

3. Urmăresti în raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egală fără dobândă si la rambursare;

4. Rambursezi rata lunară până la data scadentei pentru a beneficia de dobândă 0%.
   
Pentru mai multe informatii despre programul Star BT – Bonusuri si Rate fara Dobanda, precum si posibilitatea de a aplica pentru un Card de la Banca Transilvania acceseaza www.starbt.ro sau apeleaza Star BT Direct la 0264 59 43 37,  *8028 (apelabil in retelele mobile Orange si Vodafone) sau 0800 80 2273 (numar apelabil gratuit din reteaua Romtelecom). Pentru Regulamentul Oficial la programului Star BT apasati aici .
 
 
 

Daca nu aveti un card de la Banca Transilvania :
 
Puteti efectua plata online, fara rate, cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
 
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.ro.
Sigla VISA   Sigla MasterCard   Sigla PlatiOnline.ro
Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure. In extrasul dvs de cont, orice plata facut pe site-ul nostru cu cardul, va aparea OnlinePay sau PlatiOnline .
 
EpilatPRO.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate la care se mai adauga si plata transportului daca valoare comenzii este sub 350 lei, daca comanda depaseste 350 lei , transportul este GRATUIT !
 

Bani inapoi garantat

Viziteaza magazinul EpilatPRO.ro pe ShopMania

TRUSTED

sapun lapte capra

star card