Comenzi telefonice

Comenzi telefonice

plata prin card

CONDITII DE UTILIZARE

1. Continut site si copyright

Utilizarea site-ului:

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul EpilatPRO.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

Schimbarea termenilor si conditiilor:

SC Mezza Luna SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

SC Mezza Luna SRL isi rezerva dreptul de asi selecta clientii.

Drepturi de autor:

Continutul site-ului EpilatPRO.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea S.C. Mezza Luna S.R.L. si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul S.C. Mezza Luna S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (acoperirea in totalitate a prejudiciului plus daune interese).
 
Ne puteti raporta probleme legate de drepturile proprietetii intelectuale pe adresa de email : office@epilatpro.ro

Corectarea informatiilor eronate:

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Conformitate:

Toate produsele comercializate de firma noastra sunt in conformitate cu legile in vigoare si corespund normelor si standardelor pentru care au fost create.
 
Incepand cu data de 01.01.2021 am conceput mai multe pachete cu produse la oferta special pentru clientii nostri fideli. Reducerile aplicate produselor sunt intre 5% si 50 %.
Aceste oferte de produse expira in limita stocului disponibil sau la 31.12.2021.

2. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului EpilatPRO.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul EpilatPRO.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor EpilatPRO.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

3. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Constanta, Romania.
 
Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu pare a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Alexandra, tel 0724128540, mail:  alexandra@epilatpro.ro 
 
4. Livrare
 
Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand metoda de transport si plata alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla ambalate corespunzator, sigilate si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare; - comanda minima fiind de 80 lei plus 20 lei taxa de transport. Pentru comenzile care depasesc 350 lei transportul este GRATUIT in aria de acoperire a Fan Courier ! Doar pentru localitatile cu km exteriori, coletele se trimit gratuit prin Posta Romana, la comenzi mai mari de 350lei. Pentru aceste localitati prin Fan Courier se percepe o taxa de 1 leu / km !

5. Garantie
 
Conditii legate de garantia produselor

Toate produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie, termenul fiind specificat in detaliile produsului. Magazinul nostru respecta garantia legala de conformitate.
 
Pentru a beneficia in cel mai scurt timp de garantie va rugam sa acordati atentie urmatoarelor:

1. Va rugam sa ne contactati la 0724128520 sau pe mail la office@epilatpro.ro
2. In 24 de ore dupa ce ati luat legatura cu unul din operatorii nostrii, un curier va veni la adresa indicata de dumneavoastra pentru a ridica produsul defect.

Costul transportului pentru retururi (20 lei), de la dvs. catre S.C. Mezza Luna S.R.L., va fi suportat de catre firma noastra, iar returnarea lui va fi suportata:
1. de catre firma noastra in cazul in care produsele sunt defecte.
2. in cazul in care se constata ca produsele sunt functionale sau deteriorate in urma utilizarii incorecte returnarea produselor se va face pe cheltuiala dumneavoastra achitand ramburs suma de 40 RON care reprezinta contravaloare celor 2 transporturi (tur-retur).

IMPORTANT!
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii inadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, etc.), interventia mecanica asupra produselor.

Produsele vor fi reparate sau inlocuite cu aceleasi produse si nu pot fi scazute sau inlocuite cu produse diferite. Ne rezervam dreptul de a alege varianta cea mai putin costisitoare de rezolvare a retururilor.

S.C. Mezza Luna S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru defectiunile produselor comercializate, survenite ca urmare a folosirii de catre dvs. in necunostinta de cauza. Pentru aceasta va rugam sa consultati manualele de utilizare aferente fiecarui produs. Pentru a beneficia de garantie, va rugam sa ne anuntati si sa ne trimiteti retur produsul in cel mai scurt timp.
Returnarea produsului aflat in garantie catre furnizor se va face folosind numai serviciile de curierat Fan Courier SRL. Coletele trimise de catre dvs, printr-un alt curier, avand plata transportului la destinatie, vor fi refuzate!

6. Dispozitii finale

EpilatPRO.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului EpilatPRO.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

 ......................................................................................................................................
 
 
 
 
DATELE FIRMEI

SC MEZZA LUNA SRL
B-dul Tomis  267, CONSTANTA, 900382
Cod Unic de Inregistrare: RO18232194
Nr. de ordine in registrul comertului: J13/3993/2005
Capital social: 200 lei
 
 
 
 
 
 
 


Bani inapoi garantat

Viziteaza magazinul EpilatPRO.ro pe ShopMania

TRUSTED

sapun lapte capra

star card