Distribuitori

Devino partener EpilatPRO!

 

    Suntem o companie de top care vinde en-gross produse pentru saloane de cosmetica, cabinete medicale si clinici de remodelare corporala. Din 2012 suntem prezenti in industria frumusetii. Suntem recunoscatori ca, datorita pasiunii si devotamentului nostru am reusit sa aducem, in toti acesti ani, produse cosmetice profesionale in saloanele din Romania.

 

     Devenind un distribuitor al produselor noastre, ai acces la o gamă largă de produse de înaltă calitate, la prețuri competitive. În plus, beneficiezi de suportul nostru constant. Dacă esti pregatit sa-ti dezvoltați afacerea și vrei sa oferi clienților tai cele mai bune produse de pe piață,contacteaza-ne acum. Indiferent ca ai un magazin fizic sau on-line sau livrezi produsele personal in saloane si cabinete, suntem aici sa-ti oferim tot ce ai nevoie.

 

Preturi preferentiale

Gama variata produse

Produse premium

 

     În lumea profesională, alegerea produselor de calitate este ca o piatră de temelie pe care se clădește fiecare reușită. Așa cum un meșter își selectează cu grijă uneltele pentru a-și exprima măiestria, sau un arhitect alege materialele de cea mai bună calitate pentru a-și construi viziunea, și noi, în domeniul nostru, considerăm că alegerea produselor profesionale este esențială pentru succesul nostru.

 

     Gama noastră de produse include tot ceea ce un salon de înfrumusețare ar putea avea nevoie. De la echipamente de epilat de ultimă generație, până la produse cosmetice si consumabile de top, avem totul. Produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și sunt concepute pentru a oferi rezultate excepționale.

 

     Oferim prețuri competitive tuturor distribuitorilor noștri. Scopul nostru este sa-ti livram tot ce este necesar pentru ca afacerea ta sa fie in maxima crestere si dezvoltare, oferind produse de înaltă calitate la prețuri accesibile.

 

 

     Dacă esti pregatit să iti dezvoltați afacerea și să oferi clienților cele mai bune produse de pe piață, contacteaza-ne-ne astăzi. Scopul nostru este sa fim alaturi de partenerii nostri ca, impreuna sa descoperim cheia succesului. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună!

 

Reducerile pe care le oferim pentru achizițiile B2B (en-gross) facilitează, în primul rând, dezvoltarea afacerii tale.

 

     Ai posibilitatea să discuți direct oferta comercială cu un reprezentant EpilatPRO și să te bucuri de prețuri competitive. Un reprezentant dedicat îți stă la dispoziție pentru a te sprijini de fiecare dată. Plasează comenzi online prin intermediul platformei noastre dedicate partenerilor, email sau telefonic!

 

 

 

Contacteaza-ne prin formularul de mai jos, sau prin email si telefon. Abia asteptam sa ne cunoastem

*
*
*
*
Suna