RSS

Articole blog din "2022" "decembrie"

Ceara film granule – un must have pentru orice salon de epilat în perioada sărbătorilor de iarnă
Ceara film granule – un must have pentru orice salon de epilat în perioada sărbătorilor de iarnă

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar dacă pentru unele persoane înseamnă alegerea cadourilor, pentru saloanele de epilat înseamnă multe programări și aglomerație. Epilarea este un proces ales de majoritatea femeilor, pentru ca întregul look de sărbători să fie perfect. Ceara film de tip granule este indispensabilă pentru orice salon de epilare profesional. 

Acest tip de ceară este preferată datorită versatilității, ceea ce face ca procesul de epilare cu ceară să fie rapid, eficient și nedureros. Datorită numărului mare de comenzi reflectate în agentele de lucru ale cosmeticienelor, este nevoie ca stocul de ceară să fie revizuit. La EpilatPRO oferim atât reduceri săptămânale la produsele de epilat, cât și pachete promoționale care conțin diverse formule de ceară.

Deși este adevărat că o experiență plăcută are mult de-a face cu preferințele personale ale clientului, iar în acest sens nu se pot nega avantajele care diferențiază ceara film granule de alte produse de îndepărtare a părului, inclusiv ceara de corp obișnuită. Hai să aruncăm o privire la avantajele cerii film de tip granule.

Ceara film granule – un ajutor de nădejde în saloanele de epilare

Ceara film granule combină alte ingrediente naturale, cum ar fi vitaminele, mușețelul, levănțica și alte proprietăți menite să facă ceara mai plăcută simțurilor după încălzire. 

Granulele de ceară sunt recomandate pentru zonele sensibile precum fața și zona bikinilor, dar multe dintre ele permit și alte utilizări, pe arii mai mari de piele, cum ar fi axile și spate. Iată o listă de lucruri care fac ca ceara film granule să fie atât de specială.

Ceara film granule – Utilizare facilă 

Granulele de ceară sunt flexibile și versatile, ceea ce le face perfecte pentru a lucra în zone înguste/greu accesibile fără a risipi prea multă ceară în acest proces.

Ceara film granule EpilatPRO – proces de epilare delicat

De regulă, pentru toate formulele de ceară de tip granule pentru corp , ceara nu se lipește de piele la aplicare; aderă doar la firele de păr, făcând îndepărtarea mai ușoară și mai puțin invazivă. Ingredientele folosite in formula lor permit un punct de topire mai scazut care, la randul sau, reduce iritatiile de pe piele. În plus, granulele de ceară capătă după topire o textură cremoasă plăcută, care se simte foarte plăcut pe piele, fără senzația lipicioasă lăsată de alte tipuri de ceară.

Ceara film granule poate fi aplicată de mai multe ori

Dacă după aplicarea cerii există fire de păr rătăcitoare, cosmeticienele pot aplica un al doilea strat fără a risca rănirea pielii.

Ceara film granule - Mai puțină durere

Când utilizați ceara film de tip granule în procesul de epilare, avantajele compoziției sale vor avea ca rezultat mai puțină durere atunci când este timpul să smulgeți stratul de ceară. Pielea simte doar un ușor disconfort atunci când firele sunt smulse de la rădăcină, dar senzația este de scurtă durată, încât majoritatea clienților obișnuiți să nu sesizeze ca procesul este unul dureros.

Ceara film de tip granule – Accesibilitate și versatilitate

În primul rând, ceara film granule este ideală pentru a lucra pe pielea sensibilă fără a provoca arsuri, infecții sau iritații. 

Într-o perioadă cu o varietate de programări, această ceară se potrivește tuturor tipurilor de piele. În funcție de compoziția lor, granulele de ceară pot fi folosite și pe zonele rezervate de obicei pentru alte tipuri de produse pentru îndepărtarea părului, cum ar fi brațele, spatele sau interiorul coapselor dincolo de linia bikinilor. 

La EpilatPRO, cosmeticienele regăsesc o varietate de tipuri de ceară granule, la reducere, astfel ca prețul să fie accesibil și cosmeticienele să își poată actualiza stocurile pentru perioade aglomerate de programări.

Ceara film de tip granule de la EpilatPRO vine în multe culori în funcție de ingredientele lor, dar în toate cazurile elementul lor de bază este calitatea. Regăsiți o gamă complexă de formule de ceară în catalogul nostru pe epilatpro.ro, la prețuri accesibile, traduse prin reduceri special create pentru saloanele de înfrumusețare.

Suna