Ceară granule sau ceară de unică folosință? Pe care o alegi în salonul tău?

Ceară granule sau ceară de unică folosință? Pe care o alegi în salonul tău?

Când vine vorba de produse pentru epilat avem la dispoziție o varietate de posibilități, de la tradiționala ceară, până la pasta de zahăr sau IPL. Cu toate acestea ceara a rămas varianta preferată pentru îndepărtarea părului nedorit în marea majoritate a saloanelor datorită costurilor avantajoase și a  eficienței procedurii.

Dacă și tu alegi ceara ar trebui să știi că există câteva diferențe între produsele de tip granule și cele de unică folosință.

Ceara tip granule poate fi utilizată fără griji pe toată suprafața corpului. De asemenea, aceasta se întinde foarte ușor, nu necesită să fie încălzită la o temperatură prea mare și îndepărtează perfect firele de păr, indiferent de lungimea sau grosimea acestora.

 

Ceara FILM granule elastică de la ATHINA PREMIUM conține polimeri și parafină lichidă, lucru ce face ca ceara să fie foarte elastică și foarte ușor de folosit, fapt ce ușurează munca. Această ceară este ca un tratament pentru piele pentru că o lasă catifelată și hidratată după fiecare sesiune de epilare. Aceasta prezintă o formulă ce este delicată cu pielea lăsând-o catifelată și fină o perioadă mai îndelungată de timp.  Ceara FILM PREMIUM nu arde și nu se rupe, iar avantajele acesteia sunt că se topește foarte repede la temperaturi joase de 42-45°C fără să existe posibilitatea de a arde pielea.

 

Ceara tip granule trebuie încălzită cu grijă cu ajutorul unui aparat încălzitor. În plus, aceasta se întărește lent, prin urmare, momentul efectului termic de înmuiere a foliculilor este mai lung și astfel senzația de durere este redusă. Este o alegere ideală pentru a oferi un confort sporit clientelor noastre. Fiind o ceară ce poate fi refolosită și care nu necesită îndepărtarea cu ajutorul benzilor, ne putem bucura astfel și de un cost mai scăzut al materialelor de lucru.

Ceara de unică folosință este la fel de eficientă și asigură o sesiune de epilare rapidă. De asemenea, este recomandată pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cea sensibilă, și poate fi folosită pe toate zonele corpului.

 

Ceara de unică folosință necesită neapărat să fie îndepărtată cu ajutorul benzilor de hârtie și se aplică într-un singur strat subțire pe piele cu ajutorul unui încălzitor special, reîncărcabil. Dacă este utilizată în mod corect, aceasta îndepărtează toate firele de păr, chiar și pe cele mai subțiri. Temperatura optimă pentru a încălzi acest tip de ceară în așa fel încât să nu provoace arsuri pielii este de 38-40 °C. Astfel scade riscul apariției iritațiilor sau riscul de înroșire al pielii. La fel ca și ceara granule și acest tip de ceară oferă rezultate vizibile și de durată.

 

Indiferent pe care alegi să o folosești în salonul tău, important este să optezi pentru produse de calitate care să îți faciliteze munca și care să ofere clientelor tale o ședință de răsfăț atunci când îți trec pragul. Pe EpilatPRO se pot găsi o mulțime de variante de ceară tip granule, dar și de unică folosință, de cea mai bună calitate și la prețuri avantajoase.

Lăsați un comentariu
Suna