Tu la ce salon te epilezi? Echipamentele profesionale fac diferența

Tu la ce salon te epilezi?  Echipamentele profesionale fac diferența

Când mergi la un salon de înfrumusețare, este normal să te aștepți la echipamente profesionale și la produse de calitate superioară. Cosmeticienele știu cum să răspundă cerințelor diverse ale clienților, iar furnizorii de produse pentru epilat înțeleg importanța includerii unei game largi de produse în cataloage. 

Drept urmare, opțiunile nu lipsesc atât când vine vorba de ceară profesională, cât și când vine vorba de echipamente de specialitate. Aceste produse profesionale sunt menite să fie eficiente în timpul unei sesiuni de epilat și să scoată în evidență toate beneficiile diverselor tipuri de ceară. Vom explica acum caracteristicile pe care cosmeticienele profesioniste le caută în produsele și aparatura pentru epilat


Despre ceara tradițională - când și cum este utilizată 

Există un motiv pentru care ceara tradițională profesională se folosește în special în saloane de înfrumusețare. Acestea sunt menite să completeze abilitățile unui cosmetician certificat pe tot parcursul sesiunii de îndepărtare a părului nedorit. Ca atare, există multe ingrediente exclusive, mixate pentru a face ca ceara să fie mai eficientă și mai apropiată de preferința clientului. În catalogul nostru online epilatpro.ro regăsești o gamă varită de produse profesionale pentru epilat și decantoare ceară


Epilarea axială 

Pentru a vă califica ca epilator profesionist, aveți nevoie de un curs de specialitate. Fiind cosmetician, trebuie să iei în considerare întotdeauna bunăstarea clientului, deoarece oamenii își pun corpul în mâinile tale într-o sesiune care necesită atenție, îngrijire și precizie. 

Cu alte cuvinte, produsele și echipamentele de calitate te vor ajuta atât pentru a-ți construi o carieră în industria frumuseții, cât și pentru siguranța clienților. 

  

Ceara profesională 

Ceara pentru corp este de mai multe tipuri, iar cele două mari categorii sunt ceara tradițională și ceara de unică folosință. În orice salon de înfrumusețare se regăsesc ambele tipuri de ceară, în diverse variante. Ca regulă generală, ceara tradițională este folosită în zonele mici, unde pielea este mai sensibilă, în timp ce roll-on-urile sau ceara de unică folosință este utilizată pentru a epila arii extinse de piele, cum ar fi picioarele. 

Deși cerințele majoritare ale clienților sunt un bun punct de plecare atunci când cumperi un nou tip de ceară, reține că fiecare formulă de ceară este diferită. Trebuie doar să citești eticheta unui produs pentru a vedea cum se schimbă specificațiile de la o formulă de ceară la alta.  

Ceara de albine, polimerii și parafina lichidă sunt de obicei componentele de bază ale formulelor de ceară, alături de substanțe naturale, îmbogățite cu vitamina A, C și E. În unele cazuri, ingredientele naturale din ceara profesională conferă proprietăți hipoalergenice. Ingredientele comune în ceara profesională includ: 

- ulei de argan 

- ulei de bumbac 

- ulei de tamanu 

- extract de floare de lotus 

- extract de fructe (capsuni, cacao, lamaie, etc) 

- cărbune activat 

- extract de mușețel 

Ceara profesională aduce nenumărate beneficii pentru clienți și cosmeticieni. În ciuda disconfortului pe care îl poate provoca epilarea cu ceară pentru prima dată, această procedură este mult mai blândă cu pielea decât aparatul de ras. Pe lângă faptul că face pielea mai moale la atingere, ceara profesională are ca rezultat fire de păr mai fine și creșterea timpului de creștere a firului de păr, în funcție de rutina de epilare a fiecărei persoane. 

  

Produse post-epilare 

Înainte de a trece la următoarea secțiune, trebuie să vă reamintim că ceara nu este singurul produs folosit direct pe pielea clienților. Chiar și o ceară calitativă trebuie ajutată de soluții pre și post-epilare pentru a calma zona epilată. 

Aceste produse, combinate cu ceara profesională, vor spori strălucirea naturală a pielii, vor oferi o textură catifelată, vor îndepărta sursele de infecție și vor păstra elasticitatea pielii, prevenind îmbătrânirea prematură a acesteia. 

  

Aparatura pentru epilat și consumabilele din saloanele înfrumusețare

Produsele pe bază de ceară reprezintă primul lucru pe care cosmeticienii trebuie să pună mâna, dar serviciile profesionale de epilat includ multe alte articole esențiale. Esteticienii trebuie să fie echipați cu un kit de epilare cu ceară în care au totul la îndemână, inclusiv toate instrumentele de care ar avea nevoie în timpul diferitelor etape ale epilatului. 

  

Spatule 

Spatulele și aplicatoarele sunt de obicei fabricate din lemn, dar pot fi găsite și din oțel inoxidabil sau plastic. Sunt esențiale pentru a lucra cu tot felul de formule de ceară, pentru a vă ajuta să întindeți un strat uniform pe piele și să îndepărtați toate firele de păr dintr-o singură încercare. 

  

Benzi depilatoare  

Benzile depilatoare sunt folosite pentru a îndepărta ceara moale după ce au avut timp să se răcească pe piele. Benzile depilatoare se regăsesc în diferite dimensiuni, pentru a se plia pe mai multe zone ale corpului. 

  

Decantoare ceară  

Un astel de dispozitiv este absolut necesar în orice salon de epilat. Aceste decantoare ceară sunt echipate cu sisteme necesare pentru a monitoriza procesul de incalzire necesar fiecărei formule de ceară. Puteți controla termostatul la temperatura potrivită conform specificațiilor de pe etichetă și puteți ajunge la consistența perfectă fără a supraîncălzi ceara. Sunt fiabile și oferă rezultate de top indiferent de tipul de ceară ales.  

În catalogul nostru online, în categoria decantoare ceară, se regăsesc o varietate de echipamente menite să se plieze cerințelor de top ale saloanelor de înfrumusețare. 

 

Decantoare ceară și ibric  

Ibricul care este inclus în unele decantoare ceară sunt de obicei fabricate din aluminiu pentru a rezista la expunerea constantă la căldură. Au, de asemenea, un mâner care va ajuta la manevrarea cerii încălzite. 

Epilarea la un salon de înfrumusețare înseamnă îngrijire la un nivel superior. Fiecare persoană are diferite particularități în ceea ce privește firele de păr și și tipul pielii. Pentru persoanele cu piele sensibilă și predispuse la iritații, este recomandat să își programeze sesiunile de epilat la un salon.  

  

După o epilare la salon pielea este mai catifelată, firele de par sun îndepărtate corespunzător, fără să fie încarnate, iar procedura este mai puțin dureroasă. Echipamentele speciale cum ar fi un decantor ceară sau alte ustensile și produse profesionale reprezintă un standard demn de luat în considerare de către doamnele și domnișoarele care își doresc o epilare reușită. 

Lăsați un comentariu
Suna