Tips & Tricks pentru cosmeticiene - Cum îndepărtezi ceara tradițională de pe piele?

Tips & Tricks pentru cosmeticiene - Cum îndepărtezi ceara tradițională de pe piele?

Popularitatea produselor profesionale din ceară a crescut vertiginos în ultimele decenii, ceara tradițiională fiind în special opțiunea preferată a cosmeticienelor profesioniste atunci când vine vorba de a asigura o experiență plăcută în timpul sesiunilor de epilare. 


Pe lângă faptul că sunt foarte eficiente, ceara tradițională este mai sigură pentru persoanele cu piele sensibilă și toleranță scăzută la durere, așa că ne putem aștepta la un tratament mai sofisticat atunci cțnd cosmeticienele utilizează produse din ceară profesionale, așa cum sunt cele din catalogul nostru, pe epilatpro.ro.


Nu se poate nega că oferă o experiență plăcută, daracest lucru se datorează și modului de îndepărtare a cerii tradiționale de pe piele. Arsurile, roșeața și petele de sânge sunt toate greșeli relativ frecvente după ce se  îndepărtează stratul de ceară de pe piele. În acest sens, în cele ce urmează vom prezenta câteva sfaturi de îndepărtare corectă a cerii de pe piele.

 

Modul corect de a lucra cu ceara tradițională

Când este timpul să aplici ceara, urmează direcția de creștere a părului. Asigurați-vă că ceara este răspândită uniform pe piele sau veți întâmpina dificultăți în a o îndepărta în întregime. Stratul de ceară trebuie să fie subțire, deoarece consistența ar trebui să fie deja suficient de groasă pentru a obține o prindere puternică a tuturor firelor de păr. 

Odată ce sunteți mulțumite de rezultat, răsuciți încheietura mâinii când ajungeți la marginea stratului pentru a lăsa o mică clapă. Așteptați câteva minute pentru ca ceara să se răcească, apoi smulgeți-o în direcția opusă creșterii părului. Când faceți acest lucru, apucați clapeta cu mâna dominantă și folosiți cealaltă mână pentru a menține pielea întinsă și pentru a calma ulterior zona.

 

Alte sfaturi utile

În primul rând, ceara tradițională poate fi aplicată pe aceeași zonă de mai multe ori, deoarece sunt special făcute pentru a asigura un tratament blând în care doar firele de păr sunt lipite de ceară. Aceasta înseamnă că puteți repeta procesul de aplicare dacă nu reușiți să smulgeți toate firele de păr din prima încercare. Dacă aveți doar câteva fire de păr, totuși, puteți folosi o pensetă pentru a le smulge de la rădăcină fără a irosi ceara.

 

Îndepărtarea excesului de ceară

Cosmeticienele obișnuite să utilizeze ceara tradițională nu vor lăsa foarte mult surplus de ceară pe piele, dar s-ar putea ca în anumite zone să rămână unele reziduuri de ceară. Dacă ați reușit să îndepărtați toate firele de păr din zonă, nu are rost să repetați procesul de rupere; va provoca doar dureri inutile într-o zonă care este deja sensibilă. Mai mult decât atât, vă recomandăm să dețineți mai multe formule de ceară în salon, pentru a acoperi o arie largă de cerințe. 

Există mai multe moduri de a îndepărta aceste bucăți de ceară, în funcție de instrumentele pe care le aveți la dispoziție. În primul rând, trebuie să slăbiți ceara folosind apă fierbinte, creme sau uleiuri naturale. Atunci când uitlizați produse cosmetice post epilare, asigurați-persoana nu suferă de alergii care ar putea fi declanșate de ingredientele uleiului. 

În general, când vine vorba despre ceara tradițională, clienții se așteaptă la cele mai bune ingrediente și cele mai puternice proprietăți pentru a spori frumusețea naturală a pielii. Produsele de pe EpilatPro.ro garantează acest lucru și astfel vă invităm să vizitați catalogul nostru online pentru a vizualiza gama variată de produse profesionale pentru epilat. 

Lăsați un comentariu
Suna