Ceara de unică folosință - de ce ai nevoie de produse produse premim?

Ceara de unică folosință - de ce ai nevoie de produse produse premim?

Epilarea cu ceară se poate realiza într-o varietate de moduri. O ședință de epilare completă la salon poate presupune chiar și utilizarea a două sau trei tipuri de ceară în funcție de zonele corpului, dar și de tipul de piele. 

Din acest motiv, ceara de corp profesională răspunde nevoilor specifice ale clientului, oferind în același timp o experiență plăcută pe care nicio altă metodă de îndepărtare a părului nu o poate replica. Cele mai comune produse de epilare sunt reprezentate de ceara tradițională. Cosmeticienele profesioniste folosesc un decantor profesional pentru a topi perlele de ceară, pentru ca mai apoi, amestecul să fie aplicat pe pielea clientului.

Ceara de unică folosință, de tip roll-on, a devenit la rândul ei din ce în ce mai populară de-a lungul anilor, oferind o serie de avantaje pe care atât clienții, cât și cosmeticienele profesioniste le pot aprecia. În cele ce urmează vor fi prezentate câteva dintre principalele avantaje ale cerii de unică folosință din magazinul nostru EpilatPRO.

Top 5 avantaje ale cerii de unică folosință

În primul rând, ceara de unică folosință este doar un format alternativ pentru ceara tradițională pentru corp, așa că un cartuș roll-on va conține practic aceleași formule pe care le obțineți și din cutiile obișnuite de ceară tradițională.

Pentru epilarea unor arii mari de piele, ceara de unică folosință este preferata cosmeticienelor profesioniste, deoarece este o metodă igienică de epilare și care implică un timp relativ scurt de lucru.

Este nevoie de mult mai puțin timp pentru a pregăti ceara de unică folosință, pentru că nu trebuie să verificați cantitatea de ceară pe care trebuie să o încălziți și nu vor fi reziduuri de curățat din decantor. Ceara de unică folosință se aplică direct pe piele, cantitatea fiind uniformă. Totuși, un decantor de ceară premim este recomandat în măsura în care doriți să utilizați mai multe tipuri de ceară într-o sesiune de epilare.

În acest sens, ceara roll-on câștigă din partea practicității. Totuși este necesar să menționăm că anumite zone ale pielii ar trebui epilate cu ceară tradițională, în special dacă este vorba despre o piele sensibilă predispusă la iritații.

Dacă dețineți un salon, nu vă puteți limita la un singur tip de ceară. Clienții au preferințe, de multe ori ca urmare a experiențelor anterioare provenite din sesiunile de epilat, așa că trebuie să aveți suficiente opțiuni pentru a-i ajuta să se simtă în largul lor și să beneficieze de o epilare eficientă, fără iritații. Ceara de unică folosință profesională, așa cum sunt și produsele din catalogul nostru EpilatPRO oferă mai mult confort, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțați la ceara tradițională.

O parte din atractivitatea serviciilor de epilat profesionale este varietatea pe care o oferă clienților și ideea de a avea mai multe produse premium pentru tratamentele pe care le efectuați la salonul de epilat. Cu toate acestea, haideți să ne uităm la toate avantajele cerii de unică folosință din gama noastră de produse pentru epilat.


Au un punct de topire scăzut care aduce avantajul unei sesiuni de epilat plăcute, fără riscul de a apărea iritații sau înroșirea pielii. Pe lângă faptul că se topește la temperaturi scăzute, epilarea cu ceară de unică folosință este eficientă și de durată.

Formulele lor sunt fără parafină și sunt solubile în apă, așa că nu sunt la fel de lipicioase precum este ceara tradițională. De asemenea, nu lasă multe reziduuri după ce firele de păr au fost îndepărtate, ceea ce permite aplicarea ușoară a tratamentelor post epilat pentru îngrijirea pielii.

Formatul roll-on asigură o sesiune de epilat igienică în care ceara nu se scurge. După o astfel de sesiune de epilat nu mai este implicat și timpul alocat pentru curățarea ustensilelor.

Ceara de unică folosință se încălzește în roll-onuri, nefiind nevoie de ustensile adiționale precum decantorul de ceară, cutiile sau spatulele pentru aplicare. Este de ajuns să aveți un stoc suficient de benzi de unică folosință. Pentru situațiile în care este nevoie de epilarea cu ceară tradițională, dar și de ceara de unică folosință, în gama nostră de produse vă punem la dispoziție decantoare de ceară cu unul sau mai multe roll-onuri integrate, în funcție de necesitate și de volumul de lucru a fiecărui salon de epilat. 

Ceara de unică folosință este la fel de eficientă precum ceara tradițională atunci când lucrați pe porțiuni mari de piele. Ceara de unică folosință asigură o sesiune de epilat rapidă, prin care sunt îndepărtate firele de păr în mod eficient.


Dacă intenționați să introduceți ceara de unică folosință în sortimentul de produse ale salonului, nu uitați să obțineți toate accesoriile necesare. Un încălzitor-aplicator vă va ajuta să setați temperatura potrivită fără a ocupa prea mult spațiu. În plus, la EpilatPRO veți regăsi o varietate de roll-onuri pentru a vă ajuta să încălziți mai multe tipuri de ceară simultan. Puteți achiziționa modelul la alegere în funcție de preferințele dumneavoastră și de volumul de lucru obișnuit. Cu accesoriile potrivite din magazinul nostru, veți avea o soluție pe termen lung pentru a încălzi mereu ceara la temperatura dorită.

Lăsați un comentariu
Suna