Epilarea sprâncenelor - ceară tradițională sau ceară la cutie de unică folosință?

Epilarea sprâncenelor - ceară tradițională sau ceară la cutie de unică folosință?

Procesul de epilare a sprâncenelor este unul ce necesită multă atenție, cu toate că zona de epilat este mică. Cu alte cuvinte, epilarea sprâncenelor necesită un alt nivel de precizie, deoarece orice greșeală este practic imposibil de ascuns.  

Când achiziționați produse profesionale pentru epilarea cu ceară, trebuie să luați în considerare o formulă de ceară care să fie potrivită pentru zona facială, separat de ceara pentru zonele obișnuite. În timp ce epilarea facială necesită puțin timp și pierderi minime de produs, vei lucra cu o zonă foarte sensibilă.  

Epilarea cu ceară a sprâncenelor poate fi surprinzător de dureroasă atunci când nu iei măsurile de precauție adecvate, așa că, în calitate de cosmetician, trebuie să te asiguri că alegi produse profesionale pentru epilat calitative, pentru ca procesul de epilare să fie unul delicat. 

 

Procesul de epilare a sprâncenelor   

Ceara de epilat pentru sprâncene trebuie să fie aleasă cu atenție și este recomandat să existe mai multe formule, care să acopere cât mai multe tipuri de piele. Pe epilatpro.ro regăsiți produse de epilat profesionale, decantoare de ceară, accesorii și alte ustensile și produse esențiale în orice salon de epilare. 

Epilarea sprâncenelor cu ceară tradițională 

Au un efect calmant asupra pielii sensibile. Pielea din jurul sprâncenelor este foarte delicată, ceea ce face ca ceara tradițională să mențină nivelul de durere la minim. Ele pot fi aplicate fără a folosi o bandă, favorizând acuratețea cosmeticianului. 

Ceara tradițională aderă la firele de păr și nu la piele, ceea ce scade disconfortul. O ceară tradițională trebuie încălzită într-un decantor profesional. În magazinul nostru vei regăsi o varietate de tipuri decantoare ceară cu funcționalități multiple. 

Ceara tradițională pentru sprâncene trebuie să aibă un punct de topire scăzut deoarece este nevoie de multă atenție în acea zonă, fiind foarte aproape de ochi. 

Epilarea sprâncenelor cu ceară la cutie 

Ceara la cutie este mai ușor de utilizat, ceea ce o face o alegere ideală pentru secțiuni mari de piele. Cu toate acestea, acest lucru le face utile și în timpul epilatului facial, atâta timp cât formula permite lucrul pe toate tipurile de piele. 

Textura lor este mai lipicioasă decât cea a formulelor de ceară tradițională. Din această cauză, este mai probabil ca un client să ajungă să-și atingă fața în mod inconștient, crescând riscurile de contact cu germeni și bacterii în pori. Din fericire, produsele noastre de pe epilatpro.ro conțin ingrediente naturale ce nu afecteză pielea.  

Un decantor de ceară este absolut necesar în orice salon profesional de epilat. Una dintre principalele funcționalități este de a regla temperatura. Un alt avantaj este acela că pot avea unul sau mai multe cuve pentru încălzire, astfel încât se pot utiliza mai multe formule de ceară în timpul unei sesiuni de epilare.  

În altă ordine de idei, ceara tradițională rămâne cea mai recomandată opțiune în general. Este o opțiune sigură și eficientă, dar este mai greu de manevrat deorece se poate răci în timpul procesului de epilare. În acest sens, decantoarele de ceară din catalogul nostru au diverse funcționalități care să eficientizeze procesul de lucru a cosmeticienelor profesioniste. 

Lăsați un comentariu
Suna